Trupe Etno

Fuego

Fuego

Fuego este un artist de muzica populara, de petrecere, etno si latino foarte apreciat in Romania. Zecile de premii si distinctii primite de-a lungul carierei sunt reflectarea aprecierii si dragostei publicului, Fuego considerand muzica a doua mama.

Etnic

Etnic

Inca din 2002, trupa Etnic isi "scrie"printr-o bogata activitate concertistica si discografica, propria istorie artistica, fiind cea mai longeviva trupa etno de fete. Roxana si Elene aleg sa cante doar live in concerte si la nuntile la care sunt invitate.

Numeroase premii, 5 albume, 9 videoclipuri

Lorenna

Lorenna

Lorenna este prezentatoarea emisiunii Taifasuri muzicale de pe canalul Etno TV. Pe langa activitatea din aceasta emisiune, Lorenna a inregistrat cateva piese pe care le promoveaza intens.

Bianca Rus

Bianca Rus

Bianca Rus este  o prezenta feminina extrem de de prezenta in peisajul muzical etno autohton, atat prin prisma calitatilor vocale, cat si a aptitudinilor sale de co-prezentator tv, alaturi de renumitul bucatar Gheorg.

Romancutze

Romancutze

Trupa Romancutze a luat fiinta in anul 2006, o data cu semnarea contractului cu RBA Management. Albumul de debut este intitulat "Hora romancutzelor" si este compus din muzica de inspiratie folclorica.

Loading