Formatii Pop-Rock

Provincialii

Provincialii

Trupa Provincialii isi incepe activitatea muzicala in anii 2002-2003 cand vor lucra si la primul lor album, intitulat sugestiv ”Un minut”. Un an mai tarziu participa la Eurovision si colaboreaza cu Andra la piesa ”Sarutul noptilor de rai”, o melodie ajunsa hit in scurt timp de la lansare.

Iris

Iris

Un nume mare, pe scena muzicala romaneasca, il ocupa categoric, Iris. Fondata în 1976, la Bucuresti, formatia Iris a devenit celebra prin melodiile hard-rock si prin harul de a se darui in totalitate scenei si publicului.

Millenium Band

Millenium Band

In 1997, pe scena muzicala din Chisinau, ia nastere Millenium Band, o trupa de sapte vocalisti instrumentisti cu un potential artistic impresionant. Repertoriul trupei contine peste 200 de piese, acestia castigand numeroase premii de-a lungul anilor.

Talisman

Talisman

Talisman este una dintre cele mai iubite, dar si longevive formatii romanesti, lansand numeroase albume, hit-uri si avand in palmares premii ce ii atesta valoarea pe scena industriei muzicale romanesti.

Holograf

Holograf

In 1978, trupa  Holograf isi face aparitia pe scena rock-ului autohton

 

Voltaj

Voltaj

Fie ca a adoptat un stil hard& heavy, heavy metal electric sau rock, trupa Voltaj si-a dobandit longevitatea artistica printr-o uimitoare prestatie scenica si vocala! Piesele lansate se numara printre cele mai ascultate hit-uri, indiferent de trecerea timpului.

Tavi Colen

Tavi Colen

Tavi Colen Band, sustine concerte prin tara si pregateste cel de-al doilea album. Trupa sa este invitata la diferite evenimente, de la petreceri private, la nunti, botezuri si spectacole.

Krypton

Krypton

Kripton- “formatia rock care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti…” Concertele sustinute, festivaluri de profil rock si participarile la evenimente, fac ca trupa sa fie cunoscuta si apreciata.

Loading